Nem is olyan rég, 2017 novemberében megvalósult egy hosszú hónapokon keresztül dédelgetett álom. Elindult a régió egyik legolvasottabb sportportálja, a Hungary Sport. Szerkesztőségünk tagjainak csak egyetlen hitvallása volt, ami helyi érték és siker, arról tudósítsunk. Így született meg két éve ez a dinamikusan fejlődő portál.

Az idők során szép sorban vettük az akadályokat és rendre jelentkeztünk élő stream közvetítésekkel, élő bejelentkezésekkel valamint fényképes beszámolókkal. Igyekeztünk minden sportág jeles képviselőit megszólaltatnunk és a visszajelzések alapján, nagyon hamar megszerettek bennünket olvasóink.

A rendszeres nyereményjátékkal pedig szerettük volna meghálálni ezt a kedvességet és a rengeteg tanácsot, amellyel együtt, többek lettünk. Így a 2019-es esztendőt sem szeretnénk emlékezetes ajándékok nélkül elengedni. Igazi kincset rejtő zsákunkban akadnak sportmezek, nadrágok, szurkolói sál valamint értékes ajándékutalványok is.

Aki szeretne egy Perl vagy egy Reddic BL-mezt nyerni, esetleg egy jóízű ebédet szeretne kedvesével eltölteni, bizony sokkal könnyebben megteheti, mint tűnik. A részletekért kattints a Hungarysport Facebook oldalára és csatlakozz a nyerteseinkhez! Azonban figyelem! Minden pontnak meg kell felelni! Tehát: JÁTÉKRA FEL!

FONTOS INFORMÁCIÓ! A játékban csak azok vesznek részt, akik a Hungarysport instagramján vagy a Falco Facebook oldalán megjelent posztban írtak szerint járnak el!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!