Néhány nap leforgása alatt másodszor találkozik egymással a Haladás VSE és a FTC-Fischer Klíma együttese. Igaz, nemcsak a kiírás, hanem a helyszín is változik hétfő este. A Magyar Kupában a 2. fordulót rendezték november 27-én, akkor a fővárosban megrendezett összecsapást a szombathelyiek nyerték, meglehetősen nagy különbséggel (0-5).

A bajnokságban jelenleg második helyen álló vasi alakulat mindenképpen győzni szeretne. Egyrészt a zöld-fehérek feletti siker presztízs értékű, másrészt a Nyírgyulaj előtt csak két egységnyi előnye van Juanra tanítványainak. Ehhez viszont a lehető legjobb formájára lesz szüksége a Haladásnak, hogy otthon tartsa a három bajnoki pontot.

Az ötödik helyen álló Ferencváros is a sikerre hajtana. Céljuk, hogy megőrizzék előkelő helyezésüket, ami a közelgő rájátszásnál némi előnyt is jelenthet. Ugyanakkor a szombathelyiek sikerét ígéri a találkozó, hiszen a Magyar Kupa-győzelem előtt már szeptemberben is találkoztak a csapatok a fővárosban. Akkor 5-2-re nyert a Hali. Alighanem ezzel az eredménnyel kiegyeznének a szombathelyi szurkolók is.

Haladás VSE – FTC-Fischer Klíma
2019. december 9. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!