A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség Tenisz Szakága két körben bonyolította le a meghirdetett megmérettetést. Az amatőr egyéni és páros fedett pályás teniszversenynek ezúttal a megújult Sportliget adott otthont és a sportág népszerűsítése miatt merült fel a rendezvény ötlete. A lebonyolítást két decemberi vasárnapon oldották meg a szervezők.

Először az egyéniben bizonyíthattak a versenyzők, majd legutóbb a párosok is számot adhattak tudásukról. December elsején a férfi 45 év alatti és feletti korcsoport valamint a hölgyek ragadtak ütőt. Nyolcadikán pedig a férfi páros (szintén két korcsoportban: 90 év alatt és felett) valamint a vegyes párosok mérkőztek meg.

A zord időjárás és a viszonylag korai kezdés ellen is szép számmal érkeztek versenyzők a Sportliget fedett pályáira. Elmondható, hogy a hangulatra és a mérkőzések színvonalára sem lehetett panasz, így szinte folytatásért kiállt ez a rendezvény. Elvégre a vasi megyeszékhelyen rengetegen szeretik a teniszt, ahogy ez az elért eredményeken is látszik.

(Cikkünk az eredménylistával hamarosan frissül)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!