December 7-én Lengyelországban találkozott a rock and roll mezőnyének színe-java. Zielona Gora adott otthont a Couple Dance Show Párosok Világkupa versenyének, amelyen akadt Vas megyei táncos is. A kategóriában tíz nemzet legjobb versenyzői léptek parkettre, hogy megmutassák mit is tudnak. A színvonalra természetesen ezúttal sem volt panasz.

A vasi színeket – a magyar válogatott tagjaként – Lakicsné Haramia Nikolett és Lakics Zoltán, a Rocky-Dilly ARRC és a Galaxy RRC vegyes párosa képviselte. Koszogovits Norbert és Molnár Nóra tanítványai már a selejtező körök során magabiztos produkciójukkal magas pontszámmal vezették a versenyt. Joggal reménykedett a magyar delegáció egy esetleges érem megszerzésében.

Az esti döntőben már csak hét páros mutathatta be produkcióját. Saját zenére készített koreográfiával kellett bizonyítaniuk a párosoknak. A vasi versenyzők tánca meggyőzte a pontozóbírókat és fantasztikus közönségsikert aratva szerezték meg a világkupa győzelmet és állhattak a dobogó legfelső fokára, miközben a Himnusz csendült fel.

Lakicsné Haramia Nikolett és Lakics Zoltán neve korábban sem volt ismeretlen a sportág szerelmesei számára. Csapatban valamint párosban rengeteg érmet szereztek együtt és külön-külön is. A házaspár gyermekük, Zénó születése után tértek vissza egy évvel ezelőtt és több versenyen is indultak, ahol rendre dobogós helyeken végeztek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!