Nehéz, de nem lehetetlen küldetés vár a szombathelyi női röplabda csapatra. A Hungast Haladás az extraliga 10. fordulójában a Jászberény együttesét látva vendégül a vasi megyeszékhelyen. Több szempontból is érdekes lesz a csütörtök esti összecsapás. Egyrészt a helyezések miatt sem mindegy mi lesz a végeredmény, másrészt ez az utolsó hazai mérkőzése a Halinak 2019-ben.

Leiszt Máté vezetőedző feje továbbra is főhet, hiszen több játékosára sem számíthatott a megelőző hetekben. Igazi sérüléshullám söpört végig a csapaton. Azonban a fiatalok remekül éltek a lehetőséggel és több nagy nevű ellenfelét is megizzasztotta a vasi zöld-fehér együttes. Csütörtök este viszont minden szempontból rangadó vár a Haladásra.

A szombathelyi alakulat és a Jászberény egyaránt 1-1 győzelmet számlál az alapszakasz során. Egy kiváló játékkal besöpört győzelem pedig sokat érhet a rájátszás előtt. Október végén Jászságban találkozott a két csapat, akkor a kékek örülhettek, hiszen 3-0-ra nyerték azt a derbit. Kérdés mire mennek egymásra a csapatok Szombathelyen?

Hungast-Haladás – Jászberény
2019. december 12. – 20:00
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!