A tabellán elfoglalt helyezés alapján fix kettesre lehetett volna tippelni a Tihany-Haladás VSE II. másodosztályú futsal találkozó kapcsán. Egyrészt az első felvonást a szombathelyiek nyerték, akkor 7-1-re húzták be zöld-fehér játékosok a derbit a Haladás Sportkomplexumban. Másrészt pedig a Hali fakócsapata a harmadik helyen, míg a Balaton-felvidéki csapat a 8. pozícióban állt.

Tapogatózó játékkal kezdődött a találkozó, azonban sokáig nem ismerkedhettek egymással a felek. Egy kósza hazai akció végén Hoffer Levente talált a kapuba a 4. perc végén. Ez a gól kissé megfogta a Haladás csapatát. Szép lassan aztán magára talált a szombathelyi együttes, de az utolsó passzokat rendre elrontották, így elmaradt az egyenlítés.

Ráadásul közvetlenül a szünet előtt Hoffer Dávid is betalált, ezzel tovább rontva a Hali játékosok kedvét. A rövid pihenő után újult erővel esett ellenfelének a szombathelyi alakulat. Ennek szinte azonnal meg is lett az eredménye. A felnőtt csapatnál is rendre számításba vett Sipos Gergő villant, ezzel szépített a vendég alakulat.

Ezután már egymást érték a szombathelyi akciók. Egyre nagyobb kedvvel játszott a Haladás, a támadások befejezésével viszont hadilábon álltak. Mivel nem született már újabb gól, így némiképp meglepetésre vereséget szenvedett a Haladás VSE II. csapata. A szombathelyiek így lecsúsztak a negyedik helyre, míg őrzi nyolcadik pozícióját a Tihanyi FC.

Tihanyi FC – Haladás VSE II. 2-1 (2-0)

Haladás: Horváth B. – Németh Z., Szakasics, Németh B., Kajáry.
Csere: Homlok (kapus) – Kovács M., Gyenese, Sipos, Papp, Gerencsér, Péter.
Technikai vezető: Vidák Balázs.

Gólszerző: Hoffer L., Hoffer D. illetve Sipos

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!