Nem mindennapi mérkőzéssel köszön az óévtől a Haladás VSE futsal együttese. Juanra mester tanítványai a Veszprém ellen mérkőzik meg péntek este. Bár a tabellán elfoglalt helyezések nem tükrözik híven a két együttes erősségét, hiszen a szombathelyiek a második, míg a vendégek a kiesőhelyen, a 9. pozícióból várhatják az összecsapást.

A Veszprém csapatában több ismerős arc is található, akik korábban megfordultak a vasi megyeszékhelyen. Elég csak Gyurcsányi valamint Bencsik Roland nevét említeni, de ott van a sok csatát megélt Tatai József is. Az idei szezon viszont nem alakul a vendégek szája íze szerint. Ráadásul később sem indult be a szekér, hiszen a legutóbbi három bajnokin csak 1 pontot szereztek.

Ezzel szemben a Haladás szurkolók optimistán várhatják a derbit. Legutóbbi három mérkőzésüket mind megnyerték a zöld-fehérek, csak 3 gólt kaptak és 19-szer köszöntek be a riválisoknak. Joggal várható így hazai siker, annak ellenére is, hogy a korábbi években többször legyőzte a Veszprém a Halit, előfordult, hogy a vasi megyeszékhelyen is sikerült nyerniük.

Haladás VSE – Futsal Veszprém
2019. december 20. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!