A Hungarysport indulásakor nagyon fontos szempontnak tartotta szerkesztőségünk, hogy a friss hírek, eredmények, információk és interjúk mellett interaktív módon vonjuk be olvasóinkat az oldal működésébe. Ezt pedig valamilyen úton-módon szerettük volna meghálálni, így rendszeres időközönként különböző sportrendezvények mellett honlapunkon is nyereményjátékot hirdetünk.

Ezúttal december elején a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely együttesével közösen vártuk a jelentkezőket az értékes díjakért. A Bajnokok Ligájában vitézkedő szombathelyi kosarasok két valóban egyedi mezéért lehetett “ringbe szállni”. Perl Zoltán és Juvonte Reddic – abszolút meghatározó játékosai a sárga-feketéknek. Az ő BL-mezük valódi sportereklye, amelyre érezhetően sokan pályáztak.

A Hungarysport instagramján valamint a Falco hivatalos Facebook oldalán több száz jelentkező tett eleget a felhívásunknak. A két sportmez mellett további nyeremények is várták új gazdájukat. A Gallo Nero, a Korall Wellness valamint a Malom Söröző által felajánlott ajándékutalványokra szintén fenték a fogukat olvasóink. Volt, aki megnevezte, hogy mely utalványnak örülne a legjobban.

Végül a sorsoláson hat szerencsésre mosolygott a szerencse. Ők, a Falco-Atomerőmű szombat kora délután lejátszott mérkőzés szünetében vehették át nyereményeiket. Láthatóan nagyon boldogok voltak és biztosak vagyunk benne, hogy jó helyre kerültek az ajándékok. Azon olvasóink, akik ezúttal nem nyertek se keseredjenek el, mert hamarosan új felhívással jelentkezünk. Célszerű lesz rendszeresen követni oldalunkat, Facebook valamint instagram felületünket is.

1. díj: Reddic mez: Viszket-Kutasi Szilvia (Falco)

2. díj: Perl mez: adam_sipos2002/Sipos Ádám (Hungarysport)

3. díj: Malom Söröző utalvány: Koltay Árpád (Falco)

4. díj: Korall Wellnes utalvány: pici.nemes/Nemes Veronika (Hungarysport)

5. díj: Gallo Nero utalvány: Pálné Németh Adrienn (Falco)

6. díj: Falco sál: aldowinnfield13 – Szele Zoltán (Hungarysport)

Köszönjük mindenkinek a bizalmat és azt, hogy velünk játszottatok! Tartsatok velünk jövőre, 2020-ban is!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!