A meccsről ITT olvashattál online közvetítést.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Pécsi VSK-Veolia 101-69 (16-15, 29-20, 20-20, 36-14)
Bajnokság, 13. forduló
Szombathely, Aréna Savaria, 2870 néző
V.: Papp P., Farkas G., Török R. (Bodrogváry I.)

Falco: Váradi 5, Curry 9/6, Benke 14/9, Washington 3/3, Reddic 12. Csere: Perl 17, Filipovity 9/3, Hooker 6, Lake 15, Bíró 6/6, Verasztó -, Krivacsevics 5/3.

PVSK: Ruják 10/3, Diggs 4/3, Smith 1, Budimir 32/15, Horti 4. Csere: Csirics 8/3, Pongó 5/3, Sulovics 2, Antoni 3/3.

És most jöjjenek az értékelések!

Gasper Okorn: Elégedett vagyok a mutatott játékkal! Türelmesek voltunk, kivártuk, amíg a Pécs nem bírta a ritmust, 10-11 emberes rotációt használtunk. Nem volt rossz a védekezés, Smithet remekül hatástalanítottuk. Budimirnek gratulálok ehhez az egyéni teljesítményhez, remekül játszott! Köszönet a szurkolóinknak az egész éves támogatásért! Minden kosárlabda-barátnak boldog újévet kívánok! Szép évet zártunk! Egy hét múlva folytatódik minden.

Csirke Ferenc: Gratulálok a Falco csapatának! Bedaráltak bennünket, pedig az 1-3. negyedben keményen védekeztünk, csupán 10 pont volt a 2 csapat közötti különbség. A 4. negyedben a húzó embereink sajnos elfáradtak, a többiek pedig nem léptek előre. A finisben már a lepattanókhoz sem fértünk oda, a gyors indításokkal a szombathelyiek megalapozták a győzelmüket.

Veljko Budimir: Gratulálok a Falcónak a győzelemhez! Ők voltak a jobb csapat ma. Az egész szezonban remekül játszanak, nemcsak a magyar bajnokságban. Mi három negyedig jók voltunk, de az utolsó játékrészben elfogyott az energiánk, elveszett a koncentrációnk. Felgyorsították a játékot, emiatt sokszor elszórtuk a labdát. Az eladott labdáinkból könnyű pontokat tudtak szerezni, ezért nyertek. Boldog újévet kívánok mindenkinek!

Váradi Benedek: Köszönjük a támogatást, nagyon jól védekeztünk, kontrolláltuk a lepattanókat, aztán a 30. perc környéken megléptünk. Örülök, hogy jól megy a játék, mentálisan is kipihentük magunkat, mindenkinek Búék!

 

A Falco legközelebb január 8-án a BL-ben lép pályára, hazai pályán a Zaragoza lesz az ellenfél. A magyar bajnokságban pedig január 11-én a Szedeák érkezik Szombathelyre.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!