A kosárlabda férfi NB I. a két ünnep között a 13. fordulóval folytatódik. Az Egis Körmend ezúttal azt a Kaposvár együttesét látja vendégül, amely rendkívül rapszodikusan szerepel a bajnokságban. A vasi együttes jelenleg a második helyről, míg a vendégek a 10. pozícióból várhatják a találkozót, amelynek a házigazdák lesznek az esélyesei.

Persze hiba lenne lebecsülni a Kaposvár csapatát, hiszen az eddig lejátszott 12 mérkőzéséből ötöt megnyert. Bár gyengén kezdték az idei bajnokságot Hendleinék a közelmúltban olyan csapatok skalpját gyűjtötték be, mint a Sopron, a Kecskemét valamint a Pécs. Ráadásul utóbbi együttest saját otthonában sikerült legyőznie a somogyi alakulatnak.

Ennek ellenére is az Egis Körmend mellett szól a papírforma. A dobogó második fokán álló vasi alakulat a Falco 23 mérkőzésen keresztül tartó veretlenségét vette el és hazai környezetben továbbra sem találtak legyőzőre. Legutóbb a szívósan játszó DEAC is kénytelen volt fejet hajtani a Rába-parti településen, így mindenképpen kötelező feladat vár Ferenczékre.

Egis Körmend – Kaposvári KK
2019. december 29. – 18:00
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!