Az idő egyre hidegebb, bár még néha meg-megcsillan a napfény, lélekben mindenki az elkövetkezendő napokra készül. Az ünnepi készülődés mellett talán már félszemmel mindenki a következő évet fürkészi. Vajon mi jót hozhat a 2020-as év? A karácsonyi ajándékok kibontása és a finom ételek elfogyasztása után az újév megalapozására koncentrál szinte mindenki.

Ugyanilyen alapossággal készült a Hungarysport szerkesztősége is az elmúlt napokban, hiszen az év vége számunkra is fontos dolog. Mi is listába szedtük, mit szerettünk oly nagyon az elmúlt időszakba és mit szeretnénk az asztalra letenni, ami kézzelfogható. Indulásunk óta nagy figyelmet szenteltünk olvasóink kéréseire, amit igyekeztünk megvalósítani.

A töretlen lelkesedés eredményeként a sporthírek valamint mérkőzések eredményei mellett különleges interjúkkal, élő bejelentkezésekkel és stream közvetítésekkel is próbáltunk eleget tenni a felkéréseknek. Decemberben a nyereményjáték árnyékában pedig nem hagyhattuk figyelmen kívül a 2020-as esztendőt sem, amit igazi ínyencséggel ünneplünk meg.

Néhány napja ugyanis több helyszínt is megszálltunk, hogy elkészítsük új, valóban egyedi és igényes naptárunkat. Ehhez három modellt Árki Dominikát, Dobronyi Kittit és Szép Valentinát kértünk fel, akik bemutatták a sportágakban rejlő szépséget. Természetesen nagy köszönettel tartozunk a helyszíneket biztosító egyesületeknek, üzemeltetőknek, akik lehetővé tették számunkra a munkát!

Az amatőr képeinket böngészve a kedves olvasó is megtapasztalhatta, hogy milyen jó hangulat uralkodott a zord időjárás dacára a fotózáson. Aki pedig a végeredményre kíváncsi sem kell sokat várni, hiszen néhány nap múlva elkészülnek a 2020-as Hungarysportos falinaptárak!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!