Az év utolsó napja talán az összegzésé is lehetne, hiszen az eltelt 365 nap megannyi érdekességet, boldog és kellemetlen pillanatokat is tartogatott. Azonban a felmérések szerint a legtöbben nem szilveszterkor teszik mérlegre az elmúló esztendőt, sokkal inkább a kikapcsolódásé és a feltöltődés jegyében töltik el ezt a néhány órát.

Megkérdeztünk három sportolót, hogy ők milyennek találták a 2019-es évet és mit várnak az elkövetkezendőtől. Kíváncsiak voltunk arra is, hogy mivel és hogyan töltik el az utolsó néhány órát…

Gyürüs Barbara – súlyemelő:

– Szilveszter napját családommal és a barátaimmal töltöm. A barátaim hozzánk jönnek és a faluházban töltjük a szilveszteri estét/éjjelt. Nagy öröm számomra hogy együtt tudok ünnepelni a legjobb barátnőmmel aki messzebb lakik tőlem. Örülök hogy együtt lesz a csapat. Sajnos több sérülés is hátráltatott az évben, így nem volt könnyű év. Aminek örülök az a Felnőtt Magyar Bajnokságon elért 1.helyezésem. Remélem hogy a 2020-as évem sokkal jobb lesz és remélem hogy az Eb-n és más versenyeken is jobb helyezés tudok elérni. Nagyon boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!

 

Jakubovics Dóra – kosárlabdázó:

– Az idei szilvesztert a csapatommal töltöm. Ez egyben egy lakásavató-szilveszteri mulatság lesz, hiszen idén egy másik csapattársammal, név szerint Balogh Vikivel költöztünk össze egy kisebb albérletbe. Szerencsére sokan el is tudnak jönni erre a kis összejövetelre, amelyet egy jó csapatépítőnek tartok, hiszen nem utolsó sorban az edzőnk, Szabó László is velünk fog ünnepelni. Kell ez a kis kikapcsolódás, hiszen sok meccsel tarkított hónapokon vagyunk túl, de a java még csak most jön! Nem szoktam újévi fogadalmakat tenni, inkább ilyen időszakos kis céljaim vannak, amelyeket próbálok elérni és megvalósítani. Azonban a kosárlabda szempontjából mindig van magammal szemben, nem is fogadalom, inkább elvárásnak mondanám, hogy az edzéseken, mérkőzéseken húzzam a csapatot, egyfajta vezéregyéniség legyek. Szerintem ezt az utóbbi meccseken sikerült is megvalósítanom, viszont a maximalista énem soha nem hagy nyugodni, ezért soha nem dőlök hátra és élvezem a megvalósítás örömét, hanem inkább csak többet és többet akarok bizonyítani magamnak. A hagyományokkal nem szakítok idén sem, így az újévi fogadalmamról nem tudok beszámolni a kedves olvasóknak, viszont megragadom az alkalmat és Sikerekben Gazdag, Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

 

Gadó András – erőemelő:

– Szilvesztert, párommal, baráti körben töltöm egy nagyon szuper Kis-Balaton melletti településen, ahol a jókedv, nevetés, páratlan táj és a bohóckodás mellett egy kis tűzijátékozással búcsúztatjuk az óévet és persze a lencse sem maradhat el. Az év azt gondolom nagyon mozgalmas és színes volt főleg sport terén, de aminek nagyon örülök, hogy sérülésmentesen sikerült megoldanom az esztendőt. Jövőre a nemzetközi erősember színpadon szeretnék meg többet szerepelni sikeresen, ezáltal még több országba eljutni, természetesen mindezt egészségesen és sérülésmentesen. A legfontosabb pedig a világbajnokság, amelyet augusztusban Finnországban rendezik meg. Ezen dolgok jegyében kívánok mindenkinek sikerekben gazdag, boldog új esztendőt!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!