Alaposan beleerősített a Haladás VSE élvonalbeli futsal csapata. Juan Ramon Calvo Rodriguez együttese bár eddig is jól szerepelt a 2019/2020-as bajnokságban, a téli szünetben felmerült a keret megerősítésének lehetősége. Ráadásul elég komoly játéktudással rendelkező labdarúgó akadhat a szombathelyiek hálójába.

Dávid Richárd személyében egy 108-szoros felnőtt válogatott futsalos igazolhat a vasi megyeszékhelyre. Bár a szerződés aláírására még várni kell, a labdarúgó szóban már elkötelezte magát a korábbi kupagyőztes szombathelyiekhez. A játékos a legutóbbi fél évet az ukrán bajnok csapatnál töltötte, onnan teszi át a székhelyét Magyarország nyugati határvidékéhez.

A labdarúgó a nyáron igazolt a MFK Prodexim Kherson együtteséhez, ahol élvezte Javi Rodriguez vezetőedző bizalmát. Azonban a tréner távozásával a spanyol szakember által hívott és leigazolt játékosokkal már nem számoltak a klubnál, így válaszúthoz érkezett a válogatott futsalos. A Haladással fél+egyéves szerződés köt majd a vasi alakulat.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!