Szombaton megkezdődik az alapszakasz második köre és az Egis Körmend máris egy piros-fekete derbin bizonyíthat. A 13. forduló izgalmas mérkőzésének ígérkezik az OSE Lions elleni összecsapás. Matthias Zollner tanítványainak nagy odafigyelésre lesz szüksége, ha szeretné megőrizni a tabellán elfoglalt második helyét.

Az Oroszlány a visszafogott kezdést követően egyre jobb formában játszik és több csapat is fejet hajtott már az OSE Lions alakulata előtt. Az “oroszlánok” legyőzték a Kecskemét, a Pécs valamint a Szolnok együttesét is, ennek eredményeképp pedig ott vannak a legjobb nyolc között. Aligha fogadott volna erre az eredményre bárki a szezon elején.

Az Egis Körmend leszámítva egy kisebb hullámvölgyet kiegyensúlyozott teljesítménnyel rukkolt ki az elmúlt hetekben. Akárcsak a Falco, úgy Matthias Zollner együttese is két fronton harcol. Ugyanakkor a bajnokságban a jelenlegi pozícióját ha meg szeretné tartani, akkor nyerniük kell Oroszlányban, mert az üldözők csak egyetlen győzelemre vannak lemaradva.

Oroszlány SE-Lions – Egis Körmend
2020. január 4. – 18:00
Oroszlány, Krajnyik András Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!