Egyre nagyobb az igény a lakosság részéről a külföldi úti célok iránt. Az egyik legfelkapottabb pedig ezek közül Egyiptom, amely mára már nemcsak a piramisokról, hanem egyéb látnivalójáról is híres. A turisták a felszín után meghódíthatják a tengerszint alatti világot is. A felejthetetlen kikapcsolódáshoz ezúttal mi is hozzájárulhatunk.

A Hungarysport és az UtazzLastMinute kft. közös kezdeményezésének köszönhetően egy teljesen új világ nyílik meg az érdeklődők számára. Ez lesz az az utazás, amely egy életre szóló élményt jelent majd. A búvárkodás amatőr és profi szinten is nagy odafigyelést és felkészülést igényel, amelyben felkészült szakemberek segítenek.

A tengerszint alatt pedig valóban egy új világ nyílik meg, ahol a különböző hajóroncsok mellett a természeti csodákban is gyönyörködni lehet. Színpompás korallzátonyok mellett tengeri csillagot és halakat láthatnak vagy akár még cápával is találkozhatnak a búvárok. Épp ezért az egyiptomi kaland extremitása miatt egy igazi bátorságpróba is.

Aki pedig fizikálisan szeretné próbára tenni magát, annak is kiváló lehetőség a búvárkodás. Komoly felkészülést és előkészületet igényel, ha sport oldaláról közelítjük meg. A víz alatt ugyanis nagy nyomásnak van kitéve a szervezet és minden izomcsoprotot megmozgat. Nem véletlen, hogy egyre többen választják a búvárkodást kikapcsolódásként valamint sport célra.

Érdemes egyébként minél előbb kipróbálni az egyiptomi merülést, hiszen a világon talán az egyik legolcsóbb lehetőség itt nyílik az érdeklődők számára, ezt erősíti meg az egyik szakportál is. Fontos információ, hogy az országban plusz adót vetettek ki a vizi sportot űzőkre, így a térség összes búvárcége sztrájkol a tervezet ellen.

Aki kedvet kapna a kiránduláshoz és személyesen is megérintené Egyiptom mélytengeri kincseit, jelentkezzen a Hungarysport vagy a Kerasub oldalán található elérhetőség egyikén. Utóbbinál a búvárkodás alapjainak elsajátításában is segítő kezet nyújtanak, ahogy a merüléshez szükséges kártya megszerzéséhez is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!