A JET-SOL Liga negyedik helyén áll a Haladás-Viktória FC női élvonalbeli labdarúgó együttes. A téli szünetet követően már munkába is álltak a hölgyek, ráadásul új vezetőedző irányításával dolgoznak Tálosi Szabináék. A szezont még Simon Attilával a padon kezdte a vasi alakulat, azonban október végén elköszönt a tréner.

Ezt követően előbb Kiss Tamás klubmenedzser, majd Catalin Azoitei irányította a szakmai munkát. December közepén aztán Szabados Györgyöt nevezték ki vezetőedzőnek. A szakember korábban az MTK Budapest együttesével bajnoki címeket nyert és komoly célokkal érkezett a vasi megyeszékhelyre is. A felkészülést a Király Sportlétesítmény műfüves pályáján kezte meg a csapat.

A keret összetételét illetően nagy változásra nem kell számítani. Ami a felkészülési programot illeti, elég sűrű időszak vár a Viktóriára. A hétvégén a szigetszentmiklósi teremtornán vesznek részt, majd február 9-én a Südburgenland, 15-én a Sturm Graz ellen mérkőznek meg a szombathelyi lányok. További edzőmérkőzéseket is vívnak majd a vasi hölgyek, ezek lekötése azonban még folyamatban van.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!