A Haladás VSE/Sportiskola után a hétvégén megkezdte a téli szünetet követően a bajnokságot a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület női röplabda csapata is. Bodzer Attila tanítványai ezúttal Budaörsre látogattak, ahol egy nagyon szívós ellenfél várt a vasi együttesre. Igazi parázs mérkőzés kerekedett ki az összecsapásból, a nézők legnagyobb örömére.

Már az első percekben kiderült, hogy egyik csapat sem mehetett biztosra. Kiélezett csata, fordulatos labdamenetek és apróbb hibák jellemezték a találkozót. A játszmák eredményei nem tükrözik hűen mennyire kiegyenlített szetteket játszottak a csapatok, azonban jól mutatja az eltelt idő. A Budaörs 2 szettes előnyéhez háromnegyed óra volt szükséges.

Ezután mindent megtett a házigazda, hogy nullázza ellenfelét. Ennek ellenére a SzoESE bírta jobban a harmadik játszmát és sikerült szépítenie is Bodzer Attila tanítványainak. Sőt a folytatásban még pontosabban játszott a szombathelyi csapat és másfél órát követően ismét egál állt az eredményjelző, így következett a mindent eldöntő szett.

Ez a játszma sem különbözött sokban az előzőektől. Kiélezett versenyfutást láthatott a közönség. Hol az egyik, hol a másik együttes állt jobban. Úgy tűnt, hogy a SzoESE vert állásból nyerheti meg a találkozót. Végül az idegek harcát és így az összecsapást is a hosszabb kispaddal rendelkező Budaörs nyerte.

Budaörsi DSE – SzoESE 3-2 (16, 17, -24, -17, 15)

SzoESE: Halmosi, Gulkai, Kiss L., Bozzai, Németh E., Börzsönyi, Szalai, Lajos, Nagy J. (libero).
Vezetőedző: Bodzer Attila

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!