A FIBA Europe Cup második csoportkörének harmadik fordulójára kerül sor szerda este. A játéknapon a K-jelű kvartett tagjaként az Egis Körmend is pályára lép, azonban nem lesz egyszerű dolga Matthias Zollner csapatának. A vezetőedző korábban azt nyilatkozta, hogy három győzelemhez volna szükség, amennyiben tanítványai tovább szeretnének jutni.

A Ventspils és a Kijev elleni korábbi találkozókon mindkét alkalommal közel állt a meglepetéshez a vasi csapat. Sajnos azoban a hajrát idegekkel a nagyobb nemzetközi rutinnal rendelkező lett és ukrán csapat bírta jobban. Ezúttal Hollandiában bizonyíthat a piros-feketék együttese és az előjeleket látva, igazi rangadóra kerül sor.

A Zwolle ugyanis a B-csoport második helyén jutottak tovább 3-3 győzelem-vereség mutatóval. A második csoportkör során a Kijev Hollandiában 68-77-re diadalmaskodott. Legutóbb Lettországban a Ventspils ütötte ki a Zwolle csapatát 111-74 arányban. Ennek fényében a Körmend idegenben szerezheti meg első győzelmét a K-csoport küzdelmei során.

Landstede Hammers Zwolle – Egis Körmend
2020.január 08. – 19:30
Zwolle, Landstede Sportcentrum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!