Még csak néhány nap telt el a 2020-as évből, mégis gőzerővel folyik a munka a Haladás VSE futsal csapatánál. Dávid Richárd személyében egy 108-szoros válogatott játékos igazolt a vasi megyeszékhelyre, azonban további érkezőre is van kilátás. Juanra vezetőedző irányításával pedig már a tréningek is zajlanak a hétfő esti rangadóra.

A Haladás VSE az évet a Nyírgyulaj ellen kezdi, amely minden szempontból riválisnak tekinthető. Öt pont és egyetlen hely választja el a két csapatot, amely a dobogó két alsó fokán áll. A tabellán elfoglalt helyezése és a mutatott formát tekintve a vendégek a mérkőzés esélyesei. Ezt erősíti az MLSZ által közreadott statisztikai adat is.

A liga legkevesebb gólját a szombathelyi klub kapta és a szerzett találatok terén is jól áll a zöld-fehér klub. Csak a Berettyóújfalu talált be többször. Bár a szakmai stáb keményen dolgozik, de kevés esély mutatkozik arra, hogy a friss szerzemény máris bemutatkozzon a Haladás mezében. Azonban nélküle is sikerrel veheti a vasi alakulat a nyírbátori kitérőt.

Nyírgyulaj KSE – Haladás VSE
2020. január 13. – 18:00
Nyírbátor, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!