Rendkívül eredményes a 2019/2020-as kiírásban a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely kosárlabda csapata. A sárga-feketék címvédőhöz méltó módon játszanak a magyar bajnokságban és a nemzetközi hadszíntéren is remekelnek. Ennek eredményeként nemcsak bejutottak a Bajnokok Ligája csoportkörébe, de nagyon is reális esély van, hogy a legjobb 16 közé jussanak.

Ahogy a Hungarysport olvasói megszokhatták, minden mérkőzésről tartalmas beszámolóval és óriási galériával készülünk valamint közös szurkolásra is lehetőség nyílik. Ehhez nyújtott eddig is segítő kezet a Malom Söröző, amely kívül-belül megújult és igaz ez a megállapítás az itallapra is. Ráadásul a téli időszakhoz alkalmazkodik az ételkínálat is.

A BL következő mérkőzésére szerda este kerül sor és aki – munkahelyi vagy egyéb elfoglaltság miatt – nem tudja a csapatot elkísérni Bonnba, azok a Malom Sörözőben, családias hangulatban szurkolhatnak a szombathelyiek sikeréért. Ha pedig az éhséget kell csillapítani sincs gond, hiszen ezúttal ízletes kocsonyával várja a helyszín a szurkolókat.

Érdemes időben érkezni, hogy a legjobb helyről szurkolhasd végig a derbit!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!