Szikrázó napsütés csalogatta a csúszás szerelmeseit az időjárás vasárnap délelőtt. A Szombathelyi Műjégpályán – mint megszokhattuk – ezúttal is sportrendezvénnyel színesítette a programot a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség. Gerencsér Tibor és Varga Jenő is örömmel konstatálta, hogy rengeteg család látogatott ki a programra.

Ezúttal is a fő célja az volt a szervezőknek, hogy a korcsolyasportot népszerűsítse valamint a sportág elemeit sajátítsák el az érdeklődők. A versenyen pedig előkerült a fakutya, amely komoly párharcoknak adott lehetőséget. Szóló és páros megmérettetésre is sor került, de a sporteszközből is kipróbálhatták az iker és a tandem fakutyát.

Nagy szüksége volt az ügyességre a résztvevőknek, hiszen egymással és az idővel is nagy versenyt “futottak”. A jutalom viszont nem maradt el: szép érmeket kaptak a győztesek és koronázta meg számukra a hét utolsó napját. Varga Jenő főszervező elárulta, hogy minden hétvégén hasonló színvonalú rendezvényekkel kedveskednek a kicsiknek és nagyoknak, így célszerű lesz kilátogatni az egész családnak.

Morva Judit olvasónk is készített egy hatalmas galériát! 

Eredmények:
Anya gyermekével
1. Keppel Mónika Rékával
2. Nemesi – Mitterstiller Nóra Mírával
3. Koltai Eszter Marcellal

Apa gyermekével
1. Csordás Gábor Emmával
2. Varga Ádám Zoéval
3. Nemesi Gábor Mírával

Anya két gyermekkel
1. Nemesi – Mitterstiller Nóra Lettivel és Mírával
2. Horváth Dóra Zsófival és Emíliával
3. Mangliár Dóra Márkkal és Nimróddal

Apa két gyermekkel
1. Nemesi Gábor Mírával és Lettivel
2. Németh Gábor Lénával és Gergővel
3. Varga Ádám Zoéval és Lucával

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!