Idén alaposan megünnepli a jubileumot az 1960-ban alapított Magyar Tollaslabda Szövetség, hiszen egymást érik a rendezvények. Már január 3-án válogató edzőtábort tartottak a felnőttek számára. Néhány nappal később Szombathelyen pedig már a fiatalokon volt a sor, hogy bizonyítsanak. Január 11-én került sor a Vas Megyei Diákolimpia döntőjére.

A hagyományoknak megfelelően ezúttal is a Bercsényi Miklós Általános Iskola adott otthont a megmérettetésnek. A verseny lebonyolításában pedig a Pillangó Tollaslabda Klub nyújtott segítő kezet. Az előkészületet követően kora délelőttől késő délutánig tartottak a mérkőzésekre, amit a résztvevő gyerekek és a közönség is nagyon élvezett.

Látványos összecsapásokból nem volt hiány és jól mutatja a Pillangó TK elmúlt évi munkáját is, hiszen több településről érkeztek diákok. A sportág népszerűsítése mellett lehetőséget biztosít a diákolimpiai döntő, hogy bővítse utánpótlás-bázisát a klub. Ezen a versenyen pedig a 2000-2010 között született gyerekek 6 korcsoportban és két kategóriában mérkőzhettek meg.

Az elért eredményekről hamarosan beszámol oldalunk!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!