1. Kétségtelen tény, hogy remek formában van a Haladás VSE élvonalbeli futsal csapat. Juan Ramon Calvo Rodriguez tanítványai 2019. november 19-e – a Berettyóújfalutól elszenvedett vereség – óta nem talált legyőzőre. Ráadásul a győzelmei között több gólzáporos sikert felmutathatott a vasi zöld-fehér együttes, a szurkolók legnagyobb örömére.

Az elmúlt héten egyből kettős fronton kellett bizonyítaniuk Horváth Péteréknek. Először a Nyírgyulaj otthonában nyertek magabiztosan egy rangadót, majd a Dunaferr elleni Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán sem hagytak kétséget, hogy ki a jobb. Pihenésre viszont nincs idő, hiszen a bajnokság alapszakasza folytatódik hétfőn este.

A rájátszásig még három forduló van, így minden pontért nagy csata zajlik majd. A 16. játéknapon a szombathelyiek ellenfele az a Rubeola lesz, amely a 2019/2020-as szezon során már megtréfálta a Haladást. A csömöri sportcsarnokban ugyanis 2-2-re végeztek a csapatok. Ráadásul több másik együttes ellen is pontot tudott szerezni a Rubeola, így izgalmas mérkőzésre van kilátás.

Haladás VSE – Rubeola FC Csömör
2020. január 20. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!