A Komjádi Kupát a 21 éven aluli játékosok számára írták ki, tehát a csapatokban csak 21 évnél fiatalabb játékosok szerepelhettek. Idén a négy csoportban összesen 19 OB I-es, OB I/B-s és OB II-es együttes szerepelt.

A C csoport küzdelmeit hétvégén Szombathelyen, az AVUS uszodájában bonyolították le. A csoportban az OB I-es AVUS, a Szolnoki Dózsa és a Tatabánya, az OB I/B-s Oázis, valamint az OB II-es Hódmezővásárhely szerepelt.

A szombati meccsekről ITT tudósítottunk, most jöjjenek a vasárnapi történések.

Tatabánya – AVUS 8-15 (2-5, 2-6. 2-1, 2-3) – AVUS-uszoda, 3. forduló.
AVUS: Kovács B. – Baranyai 3, Ekler B. 3, Ekler Zs. 1, Sebestyén 2, Sági 4, Szőke B. 1. Csere: Hajmási, Berényi, Makrai, Mercs, Szabó B., Pónya 1, Horváth D.

Az aligator.hu beszámolója szerint a tekintély parancsoló szombathelyi kezdésnek köszönhetően a félidőre el is dőlt a meccs. A vasiak végig kézben tartották a mérkőzést és győzelmükkel bebiztosították első helyüket.

AVUS–Oázis SC 16-12 (6-4, 6-2, 3-4, 1-2). – AVUS-uszoda, 4. forduló.
AVUS: Tátrai – Hajmási 2, Ekler B. 2, Ekler Zs. 2, Sebestyén 5, Sági 1, Szőke B. 1. Csere: Baranyai 2, Berényi, Makrai, Mercs, Szabó B., Pónya 1.

Az AVUS tehát négy meccsen szerzett 12 pontjával megnyerte a C csoportot és ezzel bejutott a kupa negyeddöntőjébe, amelynek párosítását hétfőn sorsolják.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!