A TFSE otthonába nem nyerni járnak a csapatok, tudta is ezt a szombathelyi röplabda csapat is. A Haladás VSE/Sportiskola másodosztályú együttese a tisztes helytállás reményébe érkezett a fővárosi Testnevelési Egyetem csarnokába. Hiába az elszánt hozzáállás és a helyenkénti jó játék, ezúttal csak megnehezíteni tudta a pesti alakulat dolgát a kis Hali.

Pedig jól kezdtek a vasi lányok. Határozott játékkal próbált lépést tartani a TFSE ellen, ez sikerült is. Azonban a játszma közepétől már a fővárosi együttes akarata érvényesült és gyorsan meg is szerezték a vezetést. A folytatásban nagy párharcra került sor. Fej-fej mellett haladtak a csapatok. Látványos labdamenetekkel szórakoztatták a nézőket a főszereplők.

Még az utolsó pillanatokban is nyílt kérdés volt, hogy melyik fél nyeri ezt a szettet. Ez csak a ráadásban dőlt el a hazaiak javára. Az utolsó felvonásra kissé dekoncentrálttá váltak a felek és egymás hibáiból éltek. A szombathelyiek igyekeztek mindent megtenni a szépítésért, azonban ezúttal ez nem sikerült, így egy órányi játékot követően szenvedtek vereséget.

TFSE – Haladás VSE/Sportiskola 3-0 (16, 26, 16)

Haladás: Katona, Fatér J., Perintfalvi, Kiss, Sajben, Varga Á., Németh Boglárka, Németh Blanka, Sebestyén, Németh T., Szendrődi, Horváth B.
Liberó: Dóka, Fatér V.
Vezetőedző: Dr. Mucsi Péter

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!