A Győri ETO után a Kisvárda elleni NB I-es mérkőzésre is pillanatok alatt elfogyott az összes belépő – adta hírül a klub honlapja.

– Már a Győri ETO elleni hazai mérkőzésünk előtt is meglepett minket, hogy mekkora érdeklődés övezi Szombathelyen a kézilabdát. Rendkívül örülünk annak, hogy a népszerűség töretlen, hiszen a hét első napján pillanatok alatt elfogyott az összes belépő a Kisvárda elleni, vasárnapi sorsdöntő rangadónkra. Köszönjük szurkolóinknak a bizalmat és a támogatást, bízunk benne, hogy közösen, együtt kiharcoljuk a hétvégén a bennmaradás szempontjából rendkívül fontos győzelmet – fogalmazott a szombathelyikezilabda.hu-nak Pődör Zoltán.

A kluibelnök biztos benne, hogy a Haladás Sportkomplexumban is hihetetlen hangulatot teremtenek majd a szombathelyi, illetve vasi kézilabda-rajongók. Az érdeklődés hatalmas, viszont a Rohonci úti csarnok befogadóképessége limitált, így azon szurkolóktól, akik nem jutottak belépőhöz, megértést kért az SZKKA.

– A városvezetéssel közösen dolgozunk azon, hogy megoldást találjunk arra, hogy a kézilabdának minden szempontból méltó és megfelelő otthona legyen a városban – tette hozzá Pődör Zoltán, az SZKKA ügyvezető elnöke.

Az SZKKA – Kisvárda mérkőzést vasárnap este 18 órától rendezik, a K&H női kézilabda liga meccsről senki nem marad le, hiszen a klub kommunikációs stábja élő közvetítést ad a szombathelyikezilabda.hu-n, amelyet weboldalunk is átvesz.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!