Egy hét leforgása alatt már a harmadik tétmérkőzését vívja az Egis Körmend együttese. Hétköznap a FIBA Europe Cup kiírásnak megfelelően idegenben, Lettországba látogattak a vasi piros-feketék, ahol a Ventspils csapatával mérkőztek meg. A férfi élvonalbeli kosárlabda bajnokságban pedig legutóbb Szolnokon vizitáltak Matthias Zollnerék.

Az alföldi városban elért sikert követően ismét rangadó vár Ferencz Csabáékra, hiszen szombat este az Atomerőművel mérik össze tudásukat. A derbi több szempontból is kiemelt mérkőzésnek számít. Csak egy hely és egyetlen győzelem választja el a csapatokat a tabellán, így mindenképpen meg kell őrizze hazai veretlenségét a Körmendnek, amennyiben megtartaná második helyét.

Nem lesz könnyű feladat, hiszen a Paks gárdája jó formában van, ráadásul több ismerős játékos pattogtat az atomvárosiaknál. Az alapszakasz negyedik fordulójában már találkoztak a csapatok, akkor a Körmend idegenben 80-63-as sikert ért el. Hasonló végeredménnyel a szurkolók ezúttal is elégedett lennének, ehhez viszont a Szolnokon mutatott formára lesz szükség.

Egis Körmend – Atomerőmű SE
2020. január 25. – 18:00
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!