A sérüléshullámot követően még nem sikerült elkapni a fonalat a Hungast Haladás extraligás együttesének. A legmagasabb osztályban az idei kiírásban nem igazán úgy alakul a forgatókönyv, ahogy azt Szombathelyen szeretnék. Leiszt Máté vezetőedző irányításával készülő zöld-fehérek szeretnék kihozni magukból a maximumot, ami az MTK ellen csak hellyel-közzel sikerült.

Bár a kék-fehérek ellen idegenben már sikerült nyerni, a visszavágón ez már nem jött össze. Az eltelt napok viszont elegendő időt biztosított a Haladás számára, hogy egy eredményesebb időszakot kezdjen. Vasárnap este teheti meg az első lépést ebbe az irányba a 2020-as esztendőben. A Vasas otthonában viszont nem lesz könnyű dolga a vasi lányoknak.

A 13. forduló pikáns párosításának esélyese a Vasas gárdája. Idén a Magyar Kupában kétszer, a bajnokságban pedig egyszer győzték le a piros-kékek a szombathelyi együttest. A bajnoki címre törő, a nemzetközi porondon is bizonyító angyalföldiek mindent meg fognak tenni a sikerért. A találkozót ezúttal élő stream segítségével közvetítjük a szurkolóknak!

Vasas Óbuda – Hungast Haladás
2020. január 26. – 17:00
Budapest, Folyondár utcai sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!