A közös bemelegítés után, amelyet Knobné Légler Kitti és Reiner Dóra vezetett, ezen a versenyen lehetett kipróbálni Varga Jenő sportfeltaláló két találmányát az iker és a tandemfakutyát, melyet kimondottan a családok részére alkotta meg tanár úr.

 

A gyorsaságot és ügyességet igénylő versenyszámokat jól teljesítették a gyerekek és a felnőttek. A felnőttek versenyét a gyermekek végig szurkolták, bíztatva a szülőket a jobb eredmény érdekében.

A verseny egy igazi közösségépítő, szórakoztató programja volt a Szabadidősport Szövetségnek, Szombathely mozgató erejének. Varga Jenő ötletgazda megköszönte a versenyzőknek korcsolyázóknak, hogy ilyen nagy számban indultak a versenyen, játszva szórakoztak és tettek az egészségükért ezen a napon is.

A következő szombaton a Mesélő fakutya programra kerül sor, ahol a gyerekek és a felnőttek mesét, vagy verset adnak elő az iker fakutyán szórakozva, szórakoztatva a korcsolyapályára kilátogatókat. Ezen a versenyen lehet majd igénybe venni a cipőben érkezőknek Varga Jenő újítását, a fakutyataxit melyen a versenybírók szállítják majd a jégpályán a korcsolyázni nem tudó embereket.

Fakutyaverseny – Eredmények:
Óvodás lány: 1. Nieder Eliza, 2. Dobrádi Adél, 3. Nieder Adelin.
Óvodás fiú: 1. Zsolnay Zsigmond, 2. Németh Gergő, 3. Pék Barnabás.
Alsós Lány: 1. Senyei Letícia, 2. Lajos Laura, 3. Odor Polett.
Alsós Fiú: 1. Légler Barna, 2. Horváth András, 3. Horváth Csaba.
Felsős Lány: 1. Héra Viktória. 2. Strummer Johanna, 3. Minier Márta.
Felsős Fiú: 1. Fodor André, 2. Héra Olivér, 3. Perjési Bálint.
Felnőtt Női: 1. Niederné Szalai Tímea, 2. Morva Judit, 3. Dr. Mórocz Míra.
Felnőtt Férfi: 1. Lajos Péter, 2. Szabó Ferenc, 3. Odor Tamás.
Ikerfakutya verseny: 1. Nemesi család, 2. Mitterstiller család, 3. Odor család.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!