A hétvége során a Répcelaki SE csarnokában került sor a teke Magyar-kupa 2. fordulójának visszavágójára, ahol a helyi különítmény fogadta az odavágón 6-0-ás vereséget szenvedő NBI-es Herend együttesét, és ahogy arra számítani lehetett, Kiss Zsolt edző fiai sima kettős győzelemmel jutottak tovább a következő körbe.

A vasiaknál Horváth Zoltán és Kuslics Gergely kezdte a mérkőzést, előbbi játékospedig fantasztikusan gurítva, 670 (!) fás eredménnyel és természetesen sima pontszerzéssel adta meg a találkozó alaphangját. Közben Kuslics sem tétlenkedett, és mindössze egy fél szettpontot veszítve ő is hozta a párharcát (587-546).

A záró sorban ifj. Móricz Zoltán magabiztosan teljesítve, 603 fát ütve győzött, és ugyan Molnár Pál ezúttal visszafogottabban hozta le a 120 vegyes penzumot, végül minimális különbséggel, de ő is ponttal fejezte be (542-538).

A Répcelak ezzel ismét 6-0-ás (2402-2189) győzelmet aratott, így továbbjutott a kupában, ahol a Szuperligás Nyíregyházával fog találkozni a következő körben, a tét pedig már a legjobb négy közé, azaz a június 6-án sorra kerülő Final Fourba jutás lesz.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!