Tisztelt NEW BASKET Brindisi Club,
Tisztelt Bajnokok Ligája,

A tegnapi mérkőzésünk sajnos nem a férfias küzdelemben szerzett 10 pontos győzelemről kell szóljon. Őszintén elnézést kérünk a NEW BASKET Brindisi csapat minden játékosától és vezetőjétől egy szurkoló viselkedése miatt, ami megengedhetetlen. A szurkolót beazonosítottuk és azonnal kitiltottuk a Falco mérkőzéseiről. Az elmúlt négy szezonban 31 FIBA nemzetközi mérkőzést játszottunk, minden alkalommal kiváló és sportszerű hangulatban zajlottak a mérkőzések. Kérjük, hogy a klubot és szurkolóit – akik remek hangulatot teremtenek minden mérkőzésen és a Bajnokok Ligája idegenbeli mérkőzéseire is elkísérik a csapatot, – ne ennek az egy szurkolónak a minősíthetetlen viselkedésével azonosítsák be.
Még egyszer elnézést kérünk minden érintettől. A Falco klub teljes mértékben támogatja a rasszizmus elleni zéró toleranciát.

Tisztelettel,
Falco KC Szombathely

New Basket Brindisi SPA

Basketball Champions League

Dear Friends,

Unfortunately, yesterday’s game wasn’t about our 10-point victory which was sealed in a manly fight. We sincerely apologize to all the players and representatives of New Basket Brindisi SPA, for the totally unacceptable behavior of a fan. The person has been identified and banned immediately from Falco games. Over the past four seasons, we have played 31 FIBA international games, each time in a great and sportsmanlike atmosphere. Please do not identify the club and its fans – who create a great atmosphere in each game and accompany the team during the BCL away games – with the atrocious behavior of this single fan.

We once again apologize to all concerned. Falco club totally support zero tolerance against racism.

Sincerely Yours,

Falco KC Szombathely

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!