A téli átigazolási szezonban meglehetősen aktív volt a Szombathelyi Haladás. Ez nem meglepő, hiszen a vasi együttes kiesőhelyen telelt a másodosztályú bajnokságban. Mátyus János vezetőedző érkezését követően négy játékos már hosszabb ideje együtt készülhetett a Haladással. Verpecz István, Schimmer Szabolcs, Devecseri Szilárd és Rácz Ferenc is ott volt a pénteki szurkolói ankéton, azonban támadót még mindenképpen szerződtetni akart a szakmai stáb.

Tóth Barna személyében úgy tűnik meg is van a megfelelő játékos. A 24 éves csatár Újpesten kezdett focizni, majd megfordult Budapest Honvéd II-ben, majd Siófokon, Vácott és Monoron. Legutóbbi állomáshelye Nyíregyháza volt. A másodosztályú mutatója ígéretesnek tűnik, hiszen 72 bajnokiján húsz gólt szerzett. A szurkolók egybként láthatták a játékost a Haladás-Nyíregyháza mérkőzésen is, amelyet a támadó végigjátszott. A labdarúgó fél plusz egy évre kötelezte el magát.

Ugyanakkor távozója is van a zöld-fehér klubnak. A 23 éves Tóth Martinnal és a 22 esztendős Petró Balázzsal közös megegyezéssel bontott szerződést a vezetőség. Séllei Árpád, a Haladás ügyvezetője a klub hivatalos honlapjának adott interjújából kiderül, hogy több játékost nem igazolnak és távozó sem lesz.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!