A hétvégi Atomerőmű elleni öldöklő csatát követően ismét a nemzetközi porondon bizonyíthat az Egis Körmend csapata. A Paks felett aratott sikerből erőt meríthetnek a vasi piros-feketék, a BC Kyiv Basket elleni FIBA Europe Cup mérkőzéshez, amely a második csoportkörének ötödik fordulójának izgalmas párosítása. S hogy ki a találkozó esélyese?

Nehéz megjósolni a végeredményt, hiszen Kijevben nagyon kiélezett mérkőzést produkáltak a csapatok. Az ukránok éltek minden lehetőségükkel, így 10 pont fölé is növelni tudták előnyüket, mégis a hajrában már egál volt az állás. Kasey Shepherd viszont az utolsó másodpercben szerzett duplájával szomorította a körmendi szurkolókat.

Az már biztosnak tekinthető, hogy Matthias Zollner nem juthat tovább a K-csoportból. Ugyanakkor szeretnének Ferencz Csabáék visszavágni az idegenbeli vereségért és ebben a szurkolók támogatását is élvezni fogják. A képet némiképp árnyalja, hogy a Kijev még veretlen, hiszen óriási meglepetésre – szerencsés körülmények között – legyőzte idegenben a Ventspilst.

Egis Körmend – BC Kyiv Basket
2020. január 29. – 18:15
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!