A Szombathelyi Sportiskola röplabda szakosztályában hosszú évek óta kemény munka folyik. Ennek eredményeként elmondhatja az egyesület magáról, hogy több játékosa is bemutatkozhatott már a felnőttek mezőnyében. A hétvégén dr. Kotsis Attiláné U15-ös Országos Gyermek Bajnokság harmadik játéknapjára került sor, amelyet a Horvát Oktatási Központban rendeztek meg.

A szezon során már kétszer adtak egymásnak randevút a csapatok. A SZOSI szakmai stábja felemás érzésekkel távozott a korábbi derbikről. Az eredményekre nem lehetett panasza az edzőknek, azonban a mutatott játék nem olyan volt, amelyet elvártak a játékosoktól. Ezúttal viszont minden szinten kitettek magukért a szombathelyi lányok.

A Kistext és a Kalocsa ellen kiváló játékkal rukkolt ki a SzoSi. Nemcsak a végeredményt, hanem a szettenkénti játékban is nagy különbséggel múlták felül riválisaikat. A harmadik találkozót a Dunakanyar ellen vívta a vasi együttes. Ez azonban már nem számított a csoport végső helyezéseinek sorrendjén, így az edzők nyugodt szívvel adtak játéklehetőséget mindenkinek.

Szosi – Kistext 3-0 (10, 9, 17)
Szosi – Kalocsa 3-0 (15, 13, 21)
Szosi – Dunakanyar 1-2 (-19, 14, -22)

A tabella:
1. KSE-Kalocsa
2. SZOSI
3. Dunakanyar SE
4. KISTEXT

A csapat tagjai: Bíró Lili, Bánfi Nóra, Horváth Hanna, Kelemen Krisztina, Horváth Dóra, Somogyi Barbara, Nagyági Míra, Sánta Dalma, Szakály Stefánia, Lőrincz Barbara, Podlócz Málna, Nagy Johanna, Nagy Flóra
Edzők: Széll Dániel, Ékes Erika, Pék Marcell

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!