Kiváló formában van a vasi piros-feketék együttese. A hazai bajnokság és a FIBA Europe Cup legutóbbi játéknapján egyaránt győztesen hagyta el a pályát az Egis Körmend. Egy hete az Atomerőműt, majd szerda este a Kijev gárdáját múlta felül és ezt a sorozatot szeretné folytatni a férfi élvonalbeli bajnokság 18. fordulójában is.

Az ellenfél az a Pécsi VSK-VEOLIA lesz, amely több ízben is megtréfálta már a Körmend csapatát. A bajnokság kezdeti szakaszában pont a baranyai alakulat vette el a vasi együttes veretlenségét. Ezúttal viszont már a Rába-parti településen mérkőznek meg a felek. Matthias Zollner tanítványai minden bizonnyal törleszteni szeretnének az őszi vereségért.

A Pécs azonban kemény ellenfélnek ígérkezik. Csirke Ferenc irányításával jól rajtoltak Hortiék, azonban jött egy hullámvölgy és menesztették a trénert. Dragan Alexic érkezésével újult erőre kapott a PVSK. Legyőzték a Kecskemét, a Jászberény és a Szeged csapatát is és most az Egis Körmend skalpjára pályázik. A találkozót a televíziós közvetítés miatt kora délutáni időpontra hozták előre!

Egis Körmend – Pécsi VSK-VEOLIA
2020. február 1 – 14:45 (M4Sport)
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!