Ahogy megszokhattuk, Varga Jenő által szervezett sportrendezvények mindig remek hangulatban telnek. Így volt ez a hétköznap megrendezett ”Iskolák a Jégen” elnevezésű versenyen is, ahol a korcsolyázni tudó tanulók két kategóriában mérték össze ügyességüket. A résztvevőknek azonban nemcsak egymással, hanem az idővel is meg kellett küzdeni, hiszen futamonként előfordult, hogy másodpercek döntöttek a helyezések sorrendjéről.

Szombathely város Diáksport Bizottsága szervezésében megvalósuló versenyt ezúttal az égiek is megtisztelték, a délelőtti borongós időjárást szikrázó napsütés váltotta fel. A diákoknak így tényleg csak a versenyszámokra kellett figyelniük. A korcsolya mellett előkerült Varga Jenő egyik kedvenc sporteszköze, a fakutya is.

A csapatok ezúttal amatőrök és profik mezőnyében indulhattak és több feladatot is teljesíteniük kellett. Varga Jenő szervezői munkája mellett ezúttal is ellátta a házigazda műsorvezető szerepét, azonban a díjátadásnál már akadtak segítői. Az érmeket és okleveleket ugyanis Szíber Máté diákpolgármester és Németh Csenge Borbála diák alpolgármester adták át a győzteseknek.

VÉGEREDMÉNY

Profik: 1. Gépipari 2. NLG Sliding Boyz 3. Bolyai
Amatőrök: 1. Száguldó Viperák 2. Jeges Zrínyi 3. SZESZI

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!