Nagy változások történtek az elmúlt napokban a Haladás VSE élvonalbeli futsal csapat keretében. Mint ismert Petterson Bruno egy súlyos sérülést követően hosszú ideje nem léphetett pályára. A közönség egyik kedvence, Michel Meló pedig családi okok miatt távozott Szombathelyről. A keret erőssége miatt viszont szükségessé vált ezen labdarúgók pótlása.

Első fecskeként Dávid Richárd érkezett, aki a védelemben és a széleken is segítségére lehet a vasi együttesnek. Néhány napja pedig két brazil játékossal erősített a Haladás. A 31 éves Caetano de Abreu Madson thaiföldi, katari és uruguayi csapatok mellett játszott már Máltán és Ukrajnában is. Madsonnak Petterson Brunot kell pótolnia.

Darrieer Soares de Melo pedig Michel Melót váltja a csapatban. A 26 esztendős labdarúgó hazájában, Brazíliában valamint Kínában futsalozott. A két friss igazolás akár már február 10-én az Aramis elleni, idegenbeli mérkőzésen bemutatkozhatnak. Azonban nemcsak légiós fronton akadtak történések, hiszen több magyar válogatott játékossal soraiban vettek részt a litvániai Európa-bajnoki selejtezőn.

Turzó József szövetségi kapitány – (korábban a Haladás vezetőedzője is volt – a szerk.) – elégedett lehet, hiszen csoportelsőként végeztek és tették meg az első lépést a kontinensviadal felé. A válogatottban 6 szombathelyi futsalos bizonyíthatott: Dróth Zoltán, Vas Ádám, Alasztics Marcell, Sásdi Bálint, Hajmási Milán és Dávid Richárd.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!