A Szombathelyi Szabadidősport Szövetségnek köszönhetően nem maradunk jeges elfoglaltság nélkül egyetlen hétvégén sem. A legutóbbi hétvégén ismét a családi programoké volt a főszerep, így minden korosztály képviseltette magát a jégen. Varga Jenőék pedig igyekeznek minél szívesebb rendezvényekkel kiszolgálni a közönséget, ami láthatóan remekül sikerül.

Hosszú évek óta Szombathely mozgató erejének számít a Szabadidősport Szövetség és ennek egyik fontos állomása a Mesélő Fakutya. A sporteszközt talán nem kell bemutatni, amely Varga Jenőnek köszönhetően újra és újra meghódítja a kicsiket és nagyokat, ezúttal viszont nem versenyfeladatok részeként kellett tekinteni rá.

Balogh József költőre emlékeztek meg kicsik és nagyok ezen a napon. Az időjárás is megtisztelte a rendezvényt, így a fiatalok mesékkel szórakoztatták azokat, akik hódoltak szenvedélyüknek. Varga Jenő pedig vállalta a feladatot és vígan tolta a jégen a mesélőket, akik láthatóan élvezték az újfajta szerepkört. A legbátrabbak pedig az eszközt mindkét funkciójában is kipróbálhatták.

(A fényképeket Morva Judit olvasónk készítette, köszönjük munkáját!)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!