Felemás napokon vannak túl az Egis Körmend kosárlabdázói. A hétvégén bajnoki mérkőzésen kellett bizonyítaniuk a vasi piros-feketéknek. Sokáig úgy tűnt, hogy a sikerül a Pécsnek visszavágni az idegenben elszenvedett vereségért. Három negyeden keresztül tartott is a lendület, azonban a végén fordítottak a vendégek, ezzel pedig oda a hazai veretlenség is.

Hétköznap viszont ellentétes utat járt be a Rába-parti együttes. A Zwolle elleni FIBA Europe Cup találkozó már tét nélküli volt a csapatok számára. A második csoportkörből már egyik fél sem juthatott tovább. A hollandok nagyon jól játszottak és úgy tűnt, hogy elveszíti ezt a mérkőzést a Körmend, de az utolsó percekben fordítottak a vasi kosarasok.

Pénteken pedig ismét a férfi élvonalbeli bajnokságban bizonyíthatnak Matthias Zollner tanítványai. A Szeged ellen kötelező a győzelem megszerzése, ugyanakkor nem árt óvatosnak lenni, hiszen az alföldi együttes az első és utolsó negyedet is megnyerte Körmenden. Varnadóéktól pontos játékra lesz szükség, ha győzelemmel szeretnének pihenőre vonulni…

Naturtex-SZTE-SZEDEÁK – Egis Körmend
2020. február 7. – 18:00

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!