Kedden befejezte BL-csoportkörös szereplését a Falco csapata és a nagyon előkelő 5. helyen végzett a ,D’ jelű nyolcasban. Nincs azonban megállás, ma még egy nehéz bajnoki vár a sárga-feketékre, mielőtt a jól megérdemelt közel 4 hetes szünetre vonulnának.

A tabella 4. helyén álló Alba Fehérvár látogat az Aréna Savariába, oda, ahol eddig minden magyar csapat fejet hajtott a magyar bajnoknak. Január legjobb szombathelyi játékosa, Perl Zoltán szerint ez ma is így lesz, de ehhez a szurkolókra is nagy szükség lesz!

– Az előző forduló nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de szerencsére riválisaink is botlottak, így nem tudtak közelebb zárkózni hozzánk. A hosszabb szünet előtt az Alba csapatát mindenképp szeretnénk megverni, ehhez pedig jól kell játszanunk. Úgy érzem, hogy a védekezés nagyon fontos lesz, de az is biztos, nem kezdhetjük úgy a meccset, ahogy Oroszlányban történt. Nagy energiákat kell majd mozgósítanunk és persze szurkolóinkra is számítunk – nyilatkozta a klub honlapjának Perl Zoltán.

A Falco – Alba Fehérvár meccsen 18 órakor dobják fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!