A Haladás VSE íjász szakosztálya gőzerővel dolgozik és készül hétről-hétre az újabb kihívásokra. Nem meglepő, hogy az elvégzett kemény munkának meg is lett a gyümölcse. Kukorelli Edit képviselte a szombathelyi színeket a Pécsett megrendezett teremíjászok 3D-s viadalán. Az IFAA ob-n elért harmadik helyet követően ezúttal minden sikerült a Haladás versenyzőjének.

A kiváló rendezésű megmérettetésen Kukorelli Edit vállát az esélyesek terhe is nyomta, így még inkább felértékelődik az elért eredménye. A pécsi seregszemlén ugyanis a 280 pontból 232-t teljesített, amivel magabiztosan, hatalmas előnnyel nyerte meg a viadalt. Rajta kívül Seres Armand képviselte még a szombathelyi színeket, de csigás kategóriában ezúttal nem ért el dobogós helyezést.

Ugyanakkor Molnár József tovább öregbítette az egyesület hírnevét, aki szintén íjat és nyilat rangadott a hétvégén. A baranyai megyeszékhelyen rendezték a Történelmi Teremíjász Országos Bajnokságot, ahol a Haladás kiválósága vadászíj kategóriában 600 pontot ért el. A mezőny 21 indulója közül ez az eredmény a harmadik helyet érte a vasi versenyzőnek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!