A futsal csak úgy, mint a teremlabdarúgás egyre népszerűbb hazánkban. Ez régiónkra is igaz, főleg annak tükrében, hogy az elmúlt években Szombathelyen egy baráti közösségből alakult egy csapat, amely a Haladás égisze alatt kezdte meg sikertörténetét. A bajnoki ezüst-, és bronzérmek mellett Turzó József irányításával pedig Magyar Kupa elsőséget is ünnepelhettek a szurkolók.

Erre 2020-ban is megvan minden esély, hiszen a Haladás VSE futsal csapata ott van a legjobb négy között. A hétvégi Final Fournak pedig a vasi megyeszékhely ad otthont. Ennek lehetőségét már év elején megemlítette Bokor Zsolt, a zöld-fehérek sportigazgatója. A Dunaferr elleni továbbjutást követően pedig szinte egyértelmű volt, hogy Szombathelyen kell megrendezni a négyes döntőt.

Szombaton az Aréna Savariában a hölgyek kezdik meg a küzdelmet. Az Astra Bulls-WSH-Palmfood Tolna-Mözs összecsapással kezdődik a nap és az Érd valamint a címvédő Berettyóújfalu párharcával végződik. A győztesek a másnapi fináléban dönthetik el az aranyérem és a serleg sorsát. Irány tehát az Aréna és szurkoljunk a Haladás sikeréért!

A kupadöntő programja:

Szombat:

Női elődöntők:
Astra Bulls-WSH-Palmfood Tolna-Mözs, 10.30
Agenta Girls Szekszárd-Budaörs, 13.00

Férfi elődöntők:
Futsal Veszprém-Haladás VSE, 15.30
5 Stars Érdi VSE-MVFC Berettyóújfalu, 18.00

Vasárnap:

Női döntő, 11.00
Férfi döntő, 14.30

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!