Ahogy olvasóink megszokhatták a Hungarysport hasábjain rendszeresen jelentkezünk a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely valamint az Egis Körmend élvonalbeli férfi kosárlabda csapatot érintő híreivel, eredményeivel. Nem marad ki a sorból a másodosztályban és az egyetemi bajnokságban vitézkedő SzoESE férfi együttese sem.

Munkánk során próbálunk szakmai segítséget is nyújtani csapatoknak, egyesületeknek. Így történt ez a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület női kosarasai esetében is, akik rendkívül fiatalok, tehetségesek és a 2019/2020-as esztendőben nagyon szépen szerepelnek. Szabó László együttesét sem szerettük volna perifériára szorítani.

A Hungarysport és SzoESE közös vállalásaként új tréningpólókban készülhetnek a lányok, ezzel is erősítve a csapategységet és az összetartozást. Az átadást követően az új egyen szerelésben sikerült néhány csapatképet is készíteni a játékosokról, akik nagyon élvezték az alkalmi modellek szerepét. Ezt követően viszont már a kemény munkáé volta főszerep.

Mivel régiónkban rengeteg sportegyesület van és szerencsére a kimagasló eredményekből sincs hiány, a Hungarysport igyekszik ezután is mindenhol ott lenni és a rendezvényekről, mérkőzésekről beszámolni. A SzoESE női kosárlabda csapat egyik játékosával készült interjúnkat is hamarosan olvashatják a kosárlabda sport szerelmesei.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!