Nemcsak a hétvégén, hanem hétköznap is igyekeznek a szervezők a korcsolyasport szerelmeseinek kedvébe járni. Varga Jenőék pedig hosszú évtizedek óta tervezik és bonyolítják le a jobbnál jobb sportrendezvényeket a szombathelyi Műjégpályán. 2020-ban már 33. alkalommal rendezték meg a a nagy sikerű Iskolák a jégen játékos sportvetélkedőt.

A Szombathely Megye Jogú Város Sport és Ifjúsági Iroda valamint a Városi Diáksport Bizottság közös szervezésű program óriási tömegeket mozgatott meg. Nem véletlen, hogy a legtöbb csapatot megmozgató diáksport rendezvénnyé nőtte ki magát az évek során.
A 6+2 fő tartalékból álló csapatok mérették meg magukat öt ügyességi játékos feladatban.

A tét nagy volt, hiszen az érmek és az oklevelek mellett ”A Legjobban Korcsolyázó Iskola” címet is elnyerte a győztes csapat. A helyszínen ezúttal is végig jó hangulatú, izgalmakban bővelkedő versenyt láthattunk. A rendezvényt ezúttal is a program fő szervezőjeként tevékenykedő Varga Jenő moderálta, aki a verseny megálmodója is volt.

EREDMÉNYEK

Leány: 1. ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium (Simon Veronika, Czóbel Barbara, Czóbel Diána, Németh Száva, Török Julianna, Köncz Hanna) 2. Oladi Általános Iskola 3. Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola és Művészeti Iskola

Fiúk: 1 ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium (Opra Csege, Czóbel Gergő, Tóth Botond, Rózsa Viktor, Lengyel Kristóf, Kunecz Kornél) 2. Brenner János Általános iskola és Gimnázium 3. Oladi Általános Iskola

Középiskolák versenyében (4 leány és 9 fiú csapat) a Legjobban Korcsolyázó Iskola címet ebben a tanévben a leányoknál a Kanizsai Dorottya Gimnázium (Tóth Evelin, Kiss Nóra, Kiss Virág, Boga Luca, Gráczer Fanni, Varga Luca, Szabó Lili) csapata nyerte.

A fiúknál a VMSzC Gépipari és Informatikai Szakgimnázium (Vámos Boldizsár, Kolumbán Kristóf, Szabó Ádám, Tóth Bence, Benkő Krisztián, Puskás Ádám, Komáromy Mátyás, Kiss Levente) összeállítású csapat bizonyult a legjobbnak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!