Néhány év alatt szinte a semmiből épült fel a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület. Lelkes sportbarátok összefogásának köszönhetően gyorsan otthonra találtak, majd a folyamatos tagtoborzás mellett az utánpótlás bázis növelése is napirendre került. Ezt követően saját égisze alatt új versenyek lebonyolítását is vállalta az SZDCSE.

Az eredmények pedig magukért beszélnek. Erről hosszabb összeállítást ITT olvashatnak a sportág szerelmesei. Kurucz Tamással készült interjúnkból kiderült, hogy rendkívül sikeres évet zárt az egyesület és hasonló folytatásban is reménykednek. Első lépcsőfokként a Haladás Sportkomplexumban új otthonra leltek a szombathelyi dartsosok, ahol már versenyeket is rendeztek.

A napokban derült ki, hogy a vezetőségi székben is változás történt. Pálos Tamás, aki az első pillanattól kezdve mindent megtett az SZDCSE megalakulásáért és működéséért leköszönt elnöki pozíciójáról. Helyére a csapat közgyűlése Csóka Andrást (a kis képen – szerk.) választotta meg. Pálos Tamás munkája elismeréséül tiszteletbeli elnökévé választották.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!