Ahogy beszámoltunk róla, a kick-box sport legjobbjai találkoztak Pozsonyban, ahol a Szlovák Open nemzetközi kick-box versenyt tartották. Idén 12 országból 460 induló 826 nevezést adott le a megmérettetésre. A szombathelyi Agrobio Classic Kick-Box Club két sportolót nevezett a tornára, akik tudásuk legjavát nyújtva nem is okoztak csalódást.

Holczmüller Bence két súlycsoportban és kategóriában léphetett a dobogó legmagasabb fokára, míg csapattársa Králl Csaba két ezüst-, és egy bronzéremmel fejezte be a küzdelmeket. Ennek eredményeként az összesített éremtáblázat 15. helyén fejezte be a vasi klub az erőrpóbát. Light-contact szabályrendszerben a 23., a Kick-light szabályrendszerben a 8. helyen végzett az egyesület. A két versenyzőt Mayer Gábor és Wappel Tibor edzők segítették.

– Holczmüller Bence bombaformában van. Králl Csaba kezd beépülni a csapatba, jó úton halad. Bence pedig szombaton legyőzhetetlen volt. Az övé volt a light-contactban minden idők egyik leggyorsabb TKO-ja! Pedig egy fejjel magasabb volt az ellenfele. Szépen, taktikusan és okosan küzdött egész nap. A három arany önmagáért beszél. Persze van miben javulni, de ezt átbeszéltük meccs végén és az edzéseken is. Csabi szépen fejlődik. Betartja a taktikai utasításokat. Ő másik szabályrendszerben versenyzett korábban, ezért meg kell tanulnia a mi sportágunkat és le kell higgadnia. Jó képességű versenyző , eredményes kickboxos válhat belőle megfelelő szorgalommal és kitartással. Céltudatos sportoló. Összességében nagyon elégedett vagyok. Igazán jól indul ez az év – mondta Mayer Gábor edző.

EREDMÉNYEK
Holczmüller Bence
– 89 kg kick-light junior 1. hely
– 89 kg light-contact junior 1. hely
84 kg kick-light junior 1. hely

Králl Csaba
79 kg kick-light junior 2. hely
79 kg light-contact junior 3. hely
89 kg kick-light junior 2. hely

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!