Népes szurkolótáborunk érdeklődése változatlanul óriási a hazai bajnokijaink iránt, ami nem is csoda, hiszen újonc csapatunk remek formának örvend, zsinórban a Kisvárdát, a Szent Istvánt és az Alba Fehérvárt is legyőzte. Rendkívül hálásak vagyunk fantasztikus drukkereinknek, köszönjük eddigi támogatásukat, a városvezetéssel közösen azon dolgozunk, hogy hosszútávon a lehető legjobb körülményeket biztosítsuk nekik – olvasható a klub honlapján.

A Hungast-SZKKA klubvezetése megköszöni a Haladás VSE-nek és a szombathelyi önkormányzatnak, hogy a 2020-as évre visszakerülhetett az NB I-es csapat a vasi megyeszékhelyre. A jövő heti mérkőzést is a Rohonci úti komplexumban rendezik, amely korlátozott befogadóképességgel bír, ezért a szurkolók türelmét és megértését kérik, hiszen tisztában vannak vele, hogy több ezren szeretnék látni kedvenceiket a helyszínen.

Az áprilisi Érd és a májusi Ferencváros elleni mérkőzéseknek az Aréna Savaria ad majd otthont, ahol újra közel háromezer kézilabda rajongó vehet részt.

Biztató a jövőkép, hiszen Tóth Kálmán sportbizottsági elnök februári névadó sajtótájékoztatónkon elmondta, a nyáron felújítják az Aréna Savariát, a parkettacsere pedig kihúzza a szombathelyi csarnokhelyzet legfőbb méregfogát, a wax-problémát. A Sugár úti létesítmény olyan lakkréteget kap majd, amely után viszonylag könnyen eltávolítható lesz a wax, így a következő szezontól az SZKKA is több mérkőzést rendezhet a város legnagyobb csarnokában, így mintegy 3 ezren szurkolhatunk majd a kéziseknek.

A Hungast Szombathelyi KKA NB I-es csapata legközelebb jövő hétvégén lép pályára, március 8-án este a Váci NKSE-t fogadják Marosán György tanítványai.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!