Hosszabb szünet után folytatódott a Haladás Szombathely női extraligás csapat számára a bajnokság. Az alapszakasz harmadik körének első összecsapásán a friss Magyar Kupa-győztes Vasas otthonában kellett helyt állniuk a zöld-fehéreknek. A második szettet leszámítva a fővárosi együttes akarata érvényesült, így könnyed 3-0-val vették az akadályt.

Ezúttal már hazai környezetben kell bizonyítania Leiszt Máté vezetőedző által felkészített szombathelyieknek. Ráadásul a soron következő ellenfél sincs túlságosan jó formában. A Jászberény bár több ponttal rendelkezik, de a legutóbbi hetekben nem tudtak nyerni. A legutóbbi három mérkőzésén ráadásul szettet sem raboltak az ellenfelüktől.

Ugyanez elmondható a Haladásról is, azonban ebből kétszer a Vasas otthonában léptek pályára. Az alapszakasz hajrájához közeledve szükség volna egy kis pozitív hatásra a vasi alakulatnak, amely a rájátszásban az extraligás tagságuk megőrzését kell kiharcolniuk. Első lépcsőfokként a Jászberény legyőzésével alapozhatják meg a jó hangulatot.

Haladás Szombathely – Jászberény VT
2020. február 29 – 19:00
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!