A Magyar Kupa-győzelmet követően sem állt meg az élet a Rohonci úton. A vasárnap esti aranyérem megszerzése után ismét keményen dolgoztak Juanra tanítványai, ezúttal már a bajnokságra hangolódva. Az alapszakaszt a második helyen befejező szombathelyiek először az Aramis ellen bizonyíthatnak, mindezt haziak környezetben tehetik Horváth Péterék

A pontokra pedig szüksége van a vasi csapatnak, mert a felső-ház kezdete előtte helyezéseknek megfelelő értékben kaptak indulópontokat az együttesek. A listavezető Berettyóújfalu 6, a Haladás 4, a Nyírgyulaj 2, a Ferencváros pedig 1 egységgel kezdte meg a play-off küzdelmeit. Ráadásul a címvédő már legyőzte a rájátszásban a Fradit, így lépéskényszerben van a Hali.

Néhány hete Budaörsön már találkozott egymással az Aramis és a Haladás, akkor a szombathelyiek 5-3-ra diadalmaskodtak, míg az őszi összecsapást 5-0-lal fejezte be a vasi együttes a Rohonci úton. Az esélyek tehát a Haladás győzelmét ígéri, de az Aramis mindent meg fog tenni, hogy ne tudja könnyen itthon tartani a három bajnoki pontot Juanra együttese.

Haladás VSE – Aramis SE
2020. március 2. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!