A tegnapi nap során beszámoltunk a Vas Megyei I. osztály 17. fordulójának történéseiről, ám mostantól heti szinten összefoglaljuk az eredményeket a második vonalból is, hisz a tavaszi szezon első fordulója már le is zajlott a hétvégén.

Vas Megyei II. o. Északi csoport 16. forduló

Kiegyenlített mérkőzésen gól nélküli döntetlennel kezdte a szezont a Gencsapáti és a Szpari gárdája. Győzött, ezzel pedig tovább növelte előnyét az élen a Gérce együttese, hisz az őket üldöző Ikervár csapata csak egy pontot szerzett hazai pályán a Sé ellen. Mindkét sereghajtó vereséggel kezdte a tavaszt: a Merseváti az Uraiújfalutól, míg a Pecöl a Kemenesaljától kapott ki saját közönsége előtt.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei II. o. Déli csoport 16. forduló

Az őszi szezont gyenge eredményekkel zárta a listavezető Csákánydoroszló, így fontos volt számukra, hogy jól indítsák a tavaszt, amely végül sikerült is, igaz, szoros mérkőzést játszottak a Táplán együttesével. A táplániak továbbra is az utolsó előtti helyet foglalják el a tabellán. Nem született döntés a rangadón: hiába esett négy gól a Tanakajd – Szentpéterfa összecsapáson, a csapatok egyenlően osztoztak rajt, így a Szentpéterfa tovább őrzi 3. helyét a tabellán, bár ez köszönhető annak is, hogy a Gyöngyöshermánnak sem sikerült nyernie a Ják ellenében.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!